Praktijk voor Kinderfysiotherapie Veghel

ontwikkelingen omtrent Corona. Skypen is een optie!!

Aangezien kleine kinderen ziek kunnen worden door het Corona virus en iedereen gehoor moet geven aan de adviezen vanuit het RIVM en onze bond, zijn er veel zittingen die niet door kunnen gaan. Indien een therapeut zelf ziek is, zal deze tijdig telefonisch of via de mail contact opnemen en de afspraken afzeggen. Deze zittingen gaan uiteraard niet gedeclareerd worden.

Indien er in uw gezin mensen zijn die hoesten, niezen, koorts hebben of benauwd zijn, stellen wij het op prijs dat u dit op tijd meldt aan de betreffende therapeut. Ook deze zittingen worden niet gedeclareerd omdat het een bijzondere situatie betreft.

Als de behandeling uitgesteld kan worden, hebben wij de vraag om later pas een nieuwe afspraak te maken, als de situatie in Nederland dat toestaat.

Wij vragen dan ook begrip voor een wachttijd, ook als er weer afspraken gemaakt gaan worden. We willen graag iedereen dan weer zo snel mogelijk zien, maar kunnen niet iedereen weer meteen inplannen. 

Als u een nieuwe vraag of aanmelding wil doen of de situatie is meer acuut, kunt u ons uiteraard bellen of mailen. We gaan kijken of we telefonisch informatie kunnen geven of via Skype kunnen kijken wat er aan de hand is en mogelijk tips gaan geven. Deze tips zijn dan gebaseerd op basis van hetgeen wij kunnen zien via de video zonder dat we het kind zelf in handen hebben gehad.

We hopen zo toch ouders te kunnen helpen tot de tijd dat we weer daadwerkelijk aan huis mogen komen of in de praktijk mogen behandelen.  

Het is dus afhankelijk van de therapeut en de thuissituatie bij het kind of de therapie doorgaat!!

Wij hopen natuurlijk op een ieders begrip.