Praktijk voor Kinderfysiotherapie Veghel

Nieuwe afspraken CORONA

Aangezien het RIVM weer nieuwe regels heeft ingesteld om het Corona virus zo ver mogelijk terug te dringen, zijn er nieuwe regels die wij gaan handhaven met betrekking tot de behandelingen. 

Behandelingen die hands-on moeten plaatsvinden en die niet noodzakelijk zijn volgens een arts, worden gestopt. Het is wel mogelijk om de therapie voort te zetten in de praktijk onder de volgende omstandigheden;

- niet meer dan 3 personen in de behandelruimte

- vooraf handen wassen met desinfectie en als u weer weggaat. 

- afstand tot de anderen blijft 1,5 meter. Dat wil zeggen dat u de handelingen uitvoert of oefeningen doet met uw kind onder toezicht en coaching van de therapeut. 

 

Voor de aan huis bezoeken is skypen de beste oplossing voor kinderen die al onder behandeling zijn. Voor onder andere de voorkeurshouding is het belangrijk dat de therapie voort gezet wordt, omdat een blijvende voorkeurshouding forse gevolgen kan hebben, zowel motorisch als kosmetisch. Bij nieuwe aanmeldingen worden de anamnese en gegevens opgevraagd via telefonisch overleg. Daarna wordt een eerste afspraak aan huis gepland omdat we toch een onderzoek moeten kunnen doen. Uiteraard onder speciale omstandigheden. Daarna is skypen weer de beste optie.

Het consultatiebureau is op de hoogte van de vermelding "noodzakelijk". Komt u van de huisarts, vraag dan aub om deze vermelding op de verwijzing. Bedankt daarvoor.

Deze regels gelden voor alsnog tot 1 juni. 

Heeft u vragen over uw kind en wilt u toch graag begeleiding en adviezen, mag u ons altijd bellen. Er zijn situaties waarbij de behandeling zo snel mogelijk moet starten. Bel ons voor advies!!